This page needs JavaScript activated to work.
teekkarius145

teekkarius145

Teknologtraditionsfesten

145 år av teknologkultur firas på Teknologtraditionsfesten som ordnas i Dipoli den 10 november 2017. Priset är 90 € för studerande och 115 euro för alumner. Du kan också understöda festen genom att köpa en understödsbiljett för 145 €. På festen bärs festklädsel med akademiska utmärkelsetecken.

Alla anmälningar

Program för festdagarna

10.11.2017
Cocktail kl. 15
Saha, Maskinbyggarvägen 4, Esbo

Huvudfest kl. 18
Dipoli, Otsvängen 24, Esbo

Efterfest
Plats X

11.11.2017
Brunch kl. 12
Servin Mökki, Bistervägen 4, Esbo

Traditionskväll på Gamla Poli

Poli är en viktig del av teknologernas historia och det finns mycket att berätta om allt som hänt där under flera generationer. Därför finns det inget bättre ställe att öppna Teknologtraditionsveckan. På fredag 3.11 fyller vi Gamla Poli med teknologhistorier, sång och stämning. Kom till vår traditionskväll och lär dig mer historia eller kom ihåg din egen studietid!

Du kan anmäla sig på här.

Också på Facebook!

Mysteriernas Klubbkväll

Det är den tiden på året när Otnäs stiligaste societetsmänniskor och elegantaste savoir-vivre möts på Servin Mökkis Jazzklubb i förfinade cocktaildräkter med drinkar i händerna för att koppla av i det uppvärmda cigarrtältet och känna sig behagligt överlägsna de stretande arbetarna på utsidan.

Också på Facebook!

Fuksien juhlasitsit

Årets elegantaste sitz går av stapeln i Servin Mökki på Teekkariperinneviikko-tisdagen. Festligheterna börjar med cocktail-tillfälle på Teknologmuséet kl. 18:00, varefter vi förflyttar oss till Servin Mökki för själva huvudfesten kl. 19:00. Sitzen är endast för phuxar. Biljettförsäljningen sker endast måndag 30.10. kl.8:00 i Kandidatcentrets aula och biljetterna kommer även i år att ha strykande åtgång.

Också på Facebook!

Sångtävlings sitzen

Årets höjdpunkt för alla ordsmedar och sångfåglar är åter här i formen av sångtävlings sitzen. Sitzen ordnas på tisdagen under teknologtraditionsveckan (teekkariperinneviikko). Temat för sitzen är Idol sångtävlingen. Alla sånger som är ordsatta efter förra årets tävling (8.11.2016) är giltiga bidrag till tävlingen.

Också på Facebook!

Polin Appro

POLIN APPRO kommer igen och denna gång lite mer mysterier än tidigare! Alla deltagarna kommer att kunna gå runt barer i det gamla Poli i Teekkariperinneviikko 8.11. Temat i år är masquerad och därför att är de bra om man har en mask på sig.

Som vanligt går appron ut på att samla stämplar genom att besöka samarbetspubar. På efterfesten delas halarmärken ut som pris enligt antalet insamlade stämplar. Till skillnad från övriga appron krävs inget tidigare deltagande. Det är alltså möjligt att uppnå vilken som helst prestationsnivå redan första gången du deltar. Nivåerna är nivå 1 (7), nivå 2 (11), nivå 3 (15).

Klä alltså upp dig (i halare!) och promenera klockan 16:00 mot DTM. Man har 5 timmar på sig att gå runt i området. Masquraden kommer inte att vara slut ännu, eftersom de officiella efterfesten kommer at vara på Apollo klockan 21:00.

Se ut info om biljettförsäljning från polinappro.fi

Event also at Facebook!

Mystery dinner

Our history is filled with mystical enigmas and untold adventures. The results of some of these still affect us today. The International Committee welcomes you to join us on the 9th of November in Smökki for an epic dinner, where we will join forces to solve a few of these mysteries together.

You can buy tickets from here.

Event also at Facebook!

Polyteekkari Museum

Swedish translations are on their way.

Jäynä

Swedish translations are on their way.

Esbo

Swedish translations are on their way.

Tempaus 2016

Swedish translations are on their way.

Vaisala: Observation for a better world

Swedish translations are on their way.

Anmälning

Anmälningstiden är nu stängd. Se ut alla onmälningar från här.

Samarbetspartner

mml tter espoo tek btw vaisala

Kontaktuppgifter

Om du har frågor om jubileumsåret, kontakta:

Ella Potka
Teknologtraditionsdirektör 2017
ella.potka ( at ) ayy.fi
0505284421